Coloană de 459 automobile Mazda

Mazda a stabilit un record mondial cu roadsterul emblemă MX-5 şi a intrat în Cartea Recordurilor (Guinness Book of World Records).

Coloană de 459 automobile Mazda Coloană de 459 automobile Mazda

Pe 18 septembrie 2010, 459 automobile recunoscute oficial au format cea mai lungă paradă MX-5 din toate timpurile, la Essen, în zona protejată UNESCO Zollverein World Heritage - depăşind recordul de 249 de vehicule, stabilit anterior în Noua Zeelandă.

"Emoţia care ne-a condus la acest eveniment a fost fantastică", a declarat Jeff Guyton, Preşedinte şi CEO Mazda Motor Europe. "Peste 600 de posesori de MX-5 s-au înscris pentru a lua parte la acest eveniment; atât de mulţi încât, din motive tehnice nu am mai avut spaţiu disponibil. Acest eveniment, parada, vizitatorii - Mazda MX-5 a demonstrat astăzi de ce este una dintre cele mai iubite maşini sport din lume."

Maşini din 16 ţări au luat parte la depăşirea recordului mondial, cei mai mulţi participanţi venind din Germania. Un grup de fani MX-5 a făcut cea mai lungă călătorie la Essen parcurgând din Rusia un drum de aproximativ 2.500 de km.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.