Cum arată un Peugeot 206 după o spălare cu un compresor de 3.000 de bari - VIDEO

Un aparat de spalat cu presiune poate fi visul oricărui şofer, pentru că îţi permite spălarea maşinii cu rezultate asemănătoare cu cele de la spălătoriile auto.

Cum arată un Peugeot 206 după o spălare cu un compresor de 3.000 de bari - VIDEO Cum arată un Peugeot 206 după o spălare cu un compresor de 3.000 de bari - VIDEO

Un aparat de spalat cu presiune poate fi visul oricărui şofer, pentru că îţi permite spălarea maşinii cu rezultate asemănătoare cu cele de la spălătoriile auto. Modelele standard au o presiune maximă de aproximativ 100 bari.

Ce s-ar întâmpla însă cu o maşină dacă ar fi supusă unei spălări cu un astfel de aparat care dezvoltă o presiune maximă de 3.000 bari?

Un Peugeot 206 a fost victima unei astfel de încercări. Jetul de apă este atât de puternic încât taie anvelopele, zgârie vopseaua şi spargea geamurile maşinii.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.