Cursă cu obstacole între un Nissan 370Z şi un atlet parkour. VIDEO

Red Bull şi-a făcut un renume prin materialele spectaculoase pe care reuşeşte să le livreze publicului şi în care protagoniştii aduc în competiţie lumi sportive diferite.

Cursă cu obstacole între un Nissan 370Z şi un atlet parkour. VIDEO Cursă cu obstacole între un Nissan 370Z şi un atlet parkour. VIDEO

Om versus maşină. Sau om versus om în maşină. Confruntarea clasică în care două lumi opuse se ciocnesc, cu rezultat spectaculos. Asta a vrut să surprindă Red Bull când a aruncat în competiţie un atlet parkour - Mohammed Al Attar - şi un Nissan 370Z condus de un pilot de drifturi - Abdo Feghali.

Decorul a fost asigurat de insula Failaka, aflată în apropierea coastei Kuweitului, iar materialul video final (pe care îl găsiţi mai jos) le are pe toate: drifturi, cascadorii spectaculoase, accidentări şi praf. Mult praf. Voi pe cine pariaţi?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.