Cursă Ford Fiesta vs. Lamborghini Gallardo!

Noul Ford Fiesta se bucură de o campanie publicitară foarte apreciată în USA. Iată un exemplu hilar, în care este pus în paralel chiar cu un Lamborghini. Pe care îl bate! Surprinzător sau nu?

Noul Ford Fiesta a reuşit să devanseze vânzările lui VW Golf 6 la început de 2010, în Europa. Iar în USA are un început de carieră foarte promiţător, susţinut şi de o campanie inteligentă de marketing, care pune un foarte mare accent şi pe internet.

În exemplul de faţă, americanii demonstrează un foarte dezvoltat simţ al umorului, punând în paralel noul Fiesta împotriva unui... Lamborghini Gallardo! O comparaţie care, la prima vedere, nu prea îşi are sensul.

Dar care demonstrează într-un mod elocvent atuurile noului Ford Fiesta: manevrabilitate foarte bună în oraş, consum mai mic, portbagaj încăpător. Concluzii trase chiar de şoferiţa maşinii.

Bineînţeles, gradul de subiectivitate al acestui "test comparativ" este la cote foarte ridicate (doar vorbim de o reclamă), însă, ca mesaj, e suficient de reuşit - mai ales că are o mică savoare de "reality-show", un trend cu foarte mare succes la publicul american.

VEZI AICI FILMAREA CU FIESTA vs. LAMBORGHINI

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.