Cursele de maşini vor fi un deliciu în GTA V First-Person

Pasionaţii jocului Grand Theft Auto V (şi cei care îl aşteaptă cu nerăbdare şi pe platformă PC) vor avea parte de o experienţă cu totul şi cu totul deosebită: vor putea juca (şi, implicit, conduce) din perspectiva „first-person”.

Cursele de maşini vor fi un deliciu în GTA V First-Person Cursele de maşini vor fi un deliciu în GTA V First-Person

Gameri, ţineţi-vă bine, că vestea care urmează este mult prea tare: Grand Theft Auto V va avea şi mod de joc first person, adică vei fi membru activ al open-world-ului GTA şi vei trăi experienţele ca şi cum ai fi acolo. 

Ştim că există o sumedenie de lucruri de văzut în GTA V, însă nu putem să ne gândim decât la curse cu maşini prin prisma first person.

Deşi unele zvonuri îşi făcuseră apariţia de câteva săptămâni, iată că abia acum vine confirmarea oficială: Grand Theft Auto V pentru PlayStation 4, Xbox One şi PC va permite abordarea jocului din perspectivă first person, transformând astfel creaţia celor de la Rockstar Games într-un veritabil FPS open world.

Bineînţeles, nu va fi vorba de o simplă opţiune adăugată în grabă: modul first peson din GTA V next gen va beneficia de numeroase opţiuni de personalizare: jucătorii vor putea alege între combinaţii de genul control normal în first person/cover în third person sau vice versa - control normal în third person/cover în third person.

Citeşte în continuare pe go4games

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.