Dacia a depăşit la vânzări Nissan, Kia şi Seat la nivelul UE

Între ianuarie şi noiembrie au crescut înmatriculările Dacia

Dacia a depăşit la vânzări Nissan, Kia şi Seat la nivelul UE Dacia a depăşit la vânzări Nissan, Kia şi Seat la nivelul UE

În primele 11 luni din 2018, Dacia a înregistrat o creştere de 13,5% la nivelul Uniunii Europene. Marca românească a devansat astfel constructori precum Nissan, Kia şi Seat. Dacia rămâne atractivă mulţumită preţului competitiv şi a costurilor de producţie mici. 

Între ianuarie şi noiembrie, înmatriculările Dacia au crescut în blocul comunitar până la aproape 480.000 de autoturisme. A reuşit astfel să ia faţa colegului de alianţă Nissan, dar şi celor de la Kia şi Seat. 

Dacia a devenit un brand puternic al grupului Renault pe piaţa europeană şi este responsabil de 32% din vânzările grupului mamă în Uniunea Europeana după primele 11 luni. 

În primele unsprezece luni din 2018, producţia uzinei Dacia de la Mioveni a ajuns la 311.422 de vehicule, ceea ce reprezintă o creştere cu +6.4 % faţă de perioada similară din 2017 (292.789 unităţi).

Pe modele, pe primele 11 luni ale anului 2018, productia se prezinta astfel: Dacia Duster - 219.126 unităţi, Dacia Sandero - 40.655 unităţi, Dacia Logan - 31.048 unităţi şi Dacia Logan MCV - 20.593 unităţi. La acestea se adauga caroserii vopsite cu destinaţia Algeria în volum de 31.588 unităţi.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.