Dacia Duster No Limit show în Franţa

Dacia s-a prezentat cu Duster-ul No Limit la etapa de viteză pe traseu montan – hill climb organizată în centrul Franţei la Mont Dore.

Dacia Duster No Limit show în Franţa Dacia Duster No Limit show în Franţa

Etapa din campionatul francez de viteză pe traseu montat a aliniat la start peste 200 de echipaje. Dacia a venit cu prototipul Duster pe care l-a înscris în celebra cursă Pikes Peak doar pentru a expune modelul. Pe parcursul week-end-ului pilotul francez Jean-Philippe Dayraut a participat cu Duster No Limit la 5 urcări pe traseul de concurs, toate evoluţiile având un caracter demonstrativ. Aşteptăm sosirea bolidului şi pe meleagurile româneşti la una dintre etapele de VTM.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.