DeTomaso Pantera - reeditare

Stefan Schulze a dat o interprepare modernă lui De Tomaso Pantera, având ca punct de plecare Lamborgini Gallardo.

DeTomaso Pantera - reeditare DeTomaso Pantera - reeditare
Designerul german nu este la prima sa creaţie de acest gen, el incercând şi redesenarea legendarului Vector W8. De Tomaso Pantera a fost o supersportivă care a "evoluat" din 1971 până în 1996. Maşina a fost comercializată cu preponderenţă peste ocean, fiind construite doar 7.200 de unităţi în toţi cei 25 de ani de existenţă, unul dintre acestea fiind cumpărat chiar de Elvis Presley.

Se pare că nu doar Stefan Schulze este interesat de reînvierea sportivei. Conform celor de la Autoblog.nl, marca italiană va fi scoasă la licitaţie, grupuri de investitori americani şi chinezi anunţându-şi deja intenţia de achiziţionare a acesteia. Preţul estimativ pentru tranzacţie este estimat între 2 şi 12 milioane euro.

Au mai existat încercări de a readuce pe linia de plutire marca De Tomaso, dar acestea au fost sortite eşecului. MG a achiziţionat marca în 2003 cu intenţia de conserva fabrica pentru a construi un nou supercar, dar acesta s-a dovedit un eşec comercial, iar firma a fost declarată falimentară un an mai târziu.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.