Diavolul maşinilor se numeşte Devel Sixty, are 6 roţi si spulberă tot ce îi stă în cale - VIDEO

Prezentat anul trecut în Dubai, Devel Sixty este un concept off-road ...

Prezentat anul trecut în Dubai, Devel Sixty este un concept off-road care stă în aceeaşi ligă cu Mercedes-Benz G63 AMG 6×6, Flying Huntsman şi Hennessey VelociRaptor

Este practic un vehicul militar cu tracţiune pe şase roţi, construit pentru şoselele publice.

FOTO

Sub designul său uimitor se află un motor V8 de 6,7 litri turbodiesel, care oferă 720 cai putere şi un cuplu de 1.000 Nm.

Încă nu ştim timpul oficial pe care îl atinge de la 0-100 km / h, nici viteza maximă, dar pentru ceea ce este în esenţă un vehicul care poate ajunge oriunde, Devel Sixty merită aplauze.

Filmat recent în acţiune, acesta a întrecut un Mercedes-AMG GT S, în ciuda celor 3,8 secunde necesare maşinii germane pentru a atinge 100 km / h.

Firma care l-a produs mai oferă şi alte modele cu puteri de 2.000, 3.000 şi 5.000 de cai. Primele două utilizează un motor V8 twin-turbo, iar acesta din urmă, care va fi limitat doar la utilizarea pe maşini cu şenile, are un V16 de 12,3 litri turbo.

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.