Dodge atacă sub centură VW: „niciun copil n-a crescut cu un poster cu Passat pe perete”!

Dacă cei din grupul Fiat-Chrysler n-au prea multe maşini noi, cel puţin departamentul lor de PR nu se teme să provoace controverse. Aşteptăm replica celor de la Volkswagen, dar ştacheta a fost deja pusă destul de jos, judecând după posterul celor de la Dodge...

Dodge atacă sub centură VW: „niciun copil n-a crescut cu un poster cu Passat pe perete”! Dodge atacă sub centură VW: „niciun copil n-a crescut cu un poster cu Passat pe perete”!

Dodge e o marcă de maşini care rezonează profund în memoria multor pasionaţi de maşini, mai ales dacă e să ne gândim la Dodge Challenger sau Charger. Şi în special în America, acolo unde marca americană încearcă din răsputeri să combată puternicii germani - culmea, nu cu argumente care ţin neapărat de performanţele maşinilor, ci cu unele care ţin mai degrabă de nostalgii.

Încearcă să faci asta cu un Passat. Nu semnul internaţional al prieteniei, ci burn-out-ul!

Niciun copil n-a crescut cu un poster cu Passat pe perete”, ne spune o imagine oficială Dodge, în timp ce alta ne arată un om de vârsta a doua cu degetul mijlociu ridicat în sus, ca un fel de mesaj de la Sergio Marchionne, CEO-ul grupului Fiat Chrysler (aflat la aceeaşi vârstă, probabil, cu omul de la volan) către duşmanii de la Volkswagen, cu care s-a certat la cuţite cu ceva timp în urmă.

În afară de copiii CEO-ului Volkswagen, desigur. Care aveau un Porsche 911 pe perete

Mixând cele două imagini, obţinem un mesaj puternic: dacă tot ai crescut cu poze cu muscle cars americane pe pereţi, iar nu cu un banal Passat, de ce ai ajuns în halul în care să-ţi iei unul, în detrimentul viselor tale? Nu cumva vrei să amâni bucuria de a conduce un Challenger până când e prea târziu, şi vei avea deja păr alb pe cap?

Chiar, de ce? Şi, apropo, care dintre voi a crescut cu maşini americane pe pereţi, în detrimentul supermaşinilor italieneşti sau nemţeşti? Suntem curioşi :)

Via Carscoops.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.