Dodge Challenger Blacktop

Creaţie Mopar Underground, acest Challenger în mod sigur va fi una dintre cele mai apreciate maşini la viitorul SEMA.

Dodge Challenger Blacktop Dodge Challenger Blacktop

Ochi ca de şarpe, o bărbie mică şi jante de 22 de inch. Acestea sunt principalele atribute ale modelului Dodge Challenger Blacktop, în realitate un model R/T puternic modificat. Spoilere noi, praguri şi dungi negre peste o altă nuanţă de negru. Jantele de 22 de inch chiar dacă la prima vedere iau o mare parte din potenţialul de virare a maşinii, arată foarte bine şi completează perfect un aspect exterior cel puţin impresionant.

În ceea ce priveşte partea tehnică, multe nu ştim cu exactitate, doar că motorul V8 HEMI  a primit atingerea Mopar iar de legătura cu asfaltul de circuit se ocupă un set de gume Dunlop cu 365/35 pe faţă şi 305/30 pe spate. Iar asta nu este tot. Înteriorul este vopsit în roşu. Ce mai ziceţi de asta?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.