Echipaj de poliţie umilit de contrabandiştii din Suceava - VIDEO

O întâmplare care pare desprinsă din filme de acţiune s-a petrecut în comuna Falcău, judeţul Suceava

Echipaj de poliţie umilit de contrabandiştii din Suceava - VIDEO Echipaj de poliţie umilit de contrabandiştii din Suceava - VIDEO

O întâmplare care pare desprinsă din filme de acţiune s-a petrecut în comuna Falcău, judeţul Suceava. Un echipaj de poliţie care urmărea un contrabandist de ţigări a fost blocat în trafic de două maşini care escortau transportul, scrie Digi24.ro.

Cele două maşini care blocau maşina de poliţie aveau numere de Marea Britanie. Ele circulau intenţionat în paralel, în faţa autospecialei de poliţie pentru a-i impiedica să ajungă la autovehiculul care transporta ţigările de contrabandă. Faptaşii nu au fost încă prinşi. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.