Echipaj SMURD, claxonat de un şofer nervos - VIDEO

Şoferii bucureşteni nu stau bine ...

Echipaj SMURD, claxonat de un şofer nervos - VIDEO Echipaj SMURD, claxonat de un şofer nervos - VIDEO

Şoferii bucureşteni nu stau bine cu nervii. Dovada este un clip postat pe internet cu un echipaj SMURD aflat în misiune, care a fost claxondat de un şofer supărat că blocaseră o stradă. Acesta a spus:

„- Băi, nesimţiţi mai sunteţi! Băi!!! Ai două locuri de parcare: unu acolo, unu în partea cealalată, nu să laşi 10 maşini să stea.”

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă Raed Arafat a comentat imaginile pentru Digi24.

Raed Arafat: „Erau în spatele lui şi alte maşini şi, aţi văzut, niciunul nu a reacţionat, toată lumea ştia că este o urgenţă, în afară de acest domn, care-i sugera pompierului să intre în parcare sau să parcheze, când dacă era mama lui sau tatăl lui atunci stătea şi calcula la secundă în cât timp ajung.”

VIDEO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.