Ediţie specială: BMW M3 Frozen Black

BMW îşi promovează M3-ul în America pentru ultima sa perioadă de viaţă cu această ediţie specială limitată şi foarte specială. Faceţi cunoştinţă cu M3 Frozen Black.

Ediţie specială: BMW M3 Frozen Black Ediţie specială: BMW M3 Frozen Black

Din păcate acest minunat M3 vopsit în nuanţa Frozen Black va fi oferit doar în Statele Unite. Aviz colecţionarilor pasionaţi (şi) de BMW, această versiune va fi oferită în doar 20 de unităţi. De fapt în doar 19 unităţi pentru început deoarece BMW America va păstra un model pentru promovare în cadrul diverselor evenimente auto la care participă. Există şanse mari totuşi ca şi acest exemplar să fie vândut la un moment dar dacă piaţa o cere...


Acest M3 Frozen Black este un foarte bun prilej pentru BMW de a-şi promova divizia specială Individual deoarece culorile botezate Frozen sunt oferite exclusiv prin intermediul acestui program. Anul trecut BMW a prezentat Coupe-ul Frozen Gray, iar acest Frozen Black putem spune că este urmaşul său de anul acesta. Culoarea Frozen Black este o nunaţă neagră mată cu accente lucioase tot negre. Sună complicat dar de fapt culorile Frozen sunt nuanţe mate ceva mai lucioase în lumina soarelui decât culorile mate obişnuite.


Toate M3 Frozen Black care vor fi produse sunt echipate identic, cu jante de 19 inch model GTS vopsite negre şi interior complet negru îmbrăcat în piele Novillo cusută cu fir roşu. Inserţiile sunt şi ele negre - carbon leather. Doar volanul este cusut cu fire în culorile M - roşu şi albastru iar etrierii sunt roşii. În echiparea standard a acestei ediţii speciale sunt incluse scaunele faţă încălzite, sistemul audio de top şi cel de navigaţie.


Motorizarea V8 aspirată nu a fost modificată, oferă în continuare 420 CP şi 400 Nm. Transmisia este aceeaşi pentru toate cele 20 de modele Frozen Black - M-DCT.
Preţul unui M3 Frozen Black începe de la 79.650 USD.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.