Elon Musk a prezentat tehnologia primei maşini complet autonome din lume - VIDEO

Elon Musk a prezentat tehnologia primei maşini complet autonome din lume - VIDEO

Elon Musk a prezentat tehnologia primei maşini complet autonome din lume - VIDEO Elon Musk a prezentat tehnologia primei maşini complet autonome din lume - VIDEO

Tesla a prezentat detaliile tehnice ale unui cip care va duce la următorul nivel maşinile autonome. Elon Musk a invitat investitorii la sediul din Palo Alto pentru a le expune planurile companiei legate de sistemul de conducere autonom. 

Prezentarea web adresată investitorilor a început cu o descriere amănunţită a celui mai nou cip proiectat de companie pentru vehiculele autonome, dezvoltat de companie din 2016, făcută de directorul programului AutoPilot, Pete Bannon.

Tesla a proiectat cel mai bun cip pentru vehicule autonome din lume, în pofida improbabilităţii ca o companie fără experienţă în domeniul cipurilor să facă acest lucru, a spus Musk.

„Toate maşinile produse acum au acest computer. Toate maşinile Tesla produse acum au tot ceea ce este necesar pentru conducerea autonomă. Tot ce este de făcut este îmbunătăţirea software”, a arătat Musk.

VIDEO

Sursă: Digi24.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.