Estimările Lamborghini pentru Europa de Est odată cu lansarea SUV-ului Urus

Lamborghini, constructorul de automobile super­sport ...

Estimările Lamborghini pentru Europa de Est odată cu lansarea SUV-ului Urus Estimările Lamborghini pentru Europa de Est odată cu lansarea SUV-ului Urus

Lamborghini, constructorul de automobile super­sport, parte a Grupului Volkswagen, estimează că îşi va tri­pla vânzările de maşini în Europa de Est, inclusiv în România, odată cu lansarea SUV-ului Urus, scrie Ziarul Financiar.

„Anul trecut am vândut în total 3.800 de maşini, iar în medie Urus va înregistra anual vânzări de 3.500 - 4.000 de unităţi. În Europa de Est însă, lucrurile vor sta altfel. În Rusia vom ajunge să vindem chiar trei sau patru Urus pen­tru fiecare maşină supersport, în România cel puţin două la una sport, în Polonia sau Cehia una la 1,5 sau două. Per total, chiar şi două Urus pentru fiecare maşină supersport este o performanţă. În Rusia deja am depăşit Ferrari, iar în Cehia şi Polonia, care sunt pieţe mari pentru Ferrari, odată cu Urus vom ajunge la nivel cu Ferrari“, a subliniat Konstantin Sychev, directorul pe Europa de Est şi CSI pentru Lamborghini.

În România Lamborghini este importat de Porsche Inter Auto, divizia de retail a Porsche Holding, de aseme­nea parte a VW Group.


„Interesul a fost foarte mare pentru Urus, iar până acum am înregistrat multe comenzi, în special din partea ce­lor care deja deţin un Lamborghini şi celor care au aş­teptat maşina încă de la prima prezentare a sa din 2012. Sunt inclusiv clienţi care au achitat încă din 2013 avansul“, a spus Konstantin Sychev. Până în prezent 20 de comenzi au fost înregistrate în România.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.