Ferrari 458 Speciale Aperta se testează corespunzător, indiferent de vreme

Atunci când viaţa îţi dă o decapotabilă feroce precum 458 Speciale Aperta, te conformezi, ascunzi acoperişul şi te bucuri de ea. Lasă vremea să fie doar un detaliu.

Ferrari 458 Speciale Aperta se testează corespunzător, indiferent de vreme Ferrari 458 Speciale Aperta se testează corespunzător, indiferent de vreme

Britanicii de la EVO Magazine s-au deplasat în Italia pentru a se bucura de varianta cabrio a priemiatului Ferrari 458 Speciale, care a primit în denumire „Aperta”. Spre nenorocul lui Jethro Bovingdon, vremea a fost cât se poate de englezească, plouând cu nemiluita. 

Asta nu înseamnă, desigur, că te înmoi (folosit aici la figurat) şi acoperi repede cockpit-ul, doar pentru că plouă. La o adică, ai ocazia să auzi şi mai bine V8-ul de 4,5 litri, aşa că nu dai cu piciorul experienţei doar pentru că vremea este capriocioasă (uită-te doar la cum se mişcă schimbătoarele pentru a-ţi da seama cât de tare ploua). 

Este suficient să vezi acest review ca să îţi faci o idee despre cât de distractiv est 458 Speciale Aperta. Pentru mai multe imagini şi informaţii cu modelul, accesează acest link.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.