Ferrari Enzo - Accident

Frank Mountain, un prosper om de afaceri din Marea Britanie, dă în judecată o companie de transport public, al cărei autobuz i-a avariat în mod semnificativ bolidul în valoare de peste un milion de dolari.

Ferrari Enzo - Accident Ferrari Enzo - Accident

Atunci când doar 399 de exemplare sunt construite – plus unul cadou pentru Papa, care l-a licitat pentru strângerea de fonduri destinate victimelor tsunamiului din 2004 – orice accident în care este implicat unul dintre ele devine de notorietate. Aproape 10 modele au fost implicate în diverse incidente ce s-au soldat cu pierderi materiale, iar Enzo-ul lui Frank Mountain li se alătură. Potrivit acestuia, şoferul de autobuz conducea prea tare într-o curbă, a intrat pe contrasens şi i-a acroşat maşina în care el se afla, pe locul pasagerului. Maşina era condusă în drumul ei spre circuit de către dealerul Ferrari, Paul Train. În urma impactului airbagurile s-au deschis nepermis de devreme, iar fumul rezultat a redus vizibilitatea la zero, Enzo-ul îndreptându-se direct spre un Golf condus regulamentar, intrând în coliziune şi cu acesta.

Şoferul de autobuz a insistat că nu a fost vina sa, declarând: “Soţia mea, Christina, a fost furioasă. A spus: Nu puteai să te implici şi tu într-un accident cu o maşină mai ieftină, nu puteai, nu?”.Potrivit celor de la Daily Mail, Frank Mountain dă în judecată compania de transport public pentru o sumă de 600.000 de dolari, bani ce trebuie să acopere cheltuielile cu reparaţiile, pierderile aduse de o eventuală excursie a proprietarului în Italia, timpul risipit fără a se putea folosi de bunul său şi evident, scăderea în valoare a acestuia. Până atunci, valoarea celorlalte modele rămase tocmai a crescut.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.