Ferrari ne ţine în suspans (oarecum) cu indicii pentru un nou model

Peste câteva ore vom vedea primele imagini cu noua creaţie din Maranello, pe care aceste teasere îl anunţă cu multă vervă. Noi ne aşteptăm la un 458.

Ferrari ne ţine în suspans (oarecum) cu indicii pentru un nou model Ferrari ne ţine în suspans (oarecum) cu indicii pentru un nou model

Ferrari va prezenta oficial publicului un nou model, despre care - dacă ne-am lua după teaserele aruncate în social media - ştim că este puternic, performant, frumos şi plin de pasiune. Deci nu ştim nimic.

Vorbele din spatele cortinei sugerează, însă, un facelift pentru 458 Italia - care se va lepăda de V8-ul aspirat de 4,5 litri pentru un V8 turbo, de 3,8 litri. Puterea va fi, însă, un element de luat în considerare - se vorbeşte de un indice de putere diabolic: 666 CP. 

La aşa putere, 0-100 km/h în 3,4 secunde şi viteză maximă de 325 km/h sunt cât se poate de fezabile. 

Nu ne rămâne decât să ne uităm la aceste imagini şi să preconizăm ce anume vom vedea, în mod public, mâine. 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.