Fiat nu stă cu mâinile în sân

După exemplu dat de BMW, şi Fiat a dat în judecată, şi a câştigat, obţinând interzicerea comercializării clonelor chinezeşti în Europa.

Fiat nu stă cu mâinile în sân Fiat nu stă cu mâinile în sân

GWPeriFiat a dat în judecată compania chineză Great Wall Motors şi în Italia şi în China. Potrivit autorităţilor din Torino, GWPeri, pentru că aşa se numeşte clona chinezească a lui Fiat Panda, a fost considerată mult prea asemănătoare cu modelul de inspiraţie, astfel încât, dacă Great Wall are de gând să importe un singur mode ca acesta în Europa va plăti o amendă de 28.000 de euro.

Şi dacă nici atunci nu se potoleşte, va mai plăti încă 50.000 de euro pentru fiecare maşină adusă în regiune. Vreţi să vedeţi cum arată clona GWPeri? Doar trebuie să vă imaginaţi un Fiat Panda. Sau să vizitaţi galeria foto. A, şi, nu, nu este un facelift al actualului Fiat Panda. O clonă doar.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.