Filmare cu drona. Cum arată centura oraşului Bacău, care include primii 16 kilometri de autostradă din Moldova - VIDEO

Segmentul DN2 Sud-DN2 Nord (care conţine A7) ar putea fi gata la finalul anului 2020.

Filmare cu drona. Cum arată centura oraşului Bacău, care include primii 16 kilometri de autostradă din Moldova - VIDEO Filmare cu drona. Cum arată centura oraşului Bacău, care include primii 16 kilometri de autostradă din Moldova - VIDEO

Asociaţia Pro Infrastructură a publicat prima filmare completă din dronă cu Varianta de Ocolire Bacău între DN2 Sud şi DN2 Nord, secţiune care include primii 16,27 kilometri de autostradă din Moldova (A7).

Constructorul a reuşit să avanseze vizibil la podul de 1,21 km peste Râul Bistriţa, aceasta fiind cea mai mare structură de pe lot.

Sunt lucrări şi în alte puncte: forare piloţi la pasajul peste calea ferată M500 şi la cel pe DJ207F la nord de Săuceşti, iar podul peste Râul Precista şi DJ207F începe să se profileze. 

Contractul a fost semnat pe 22.12.2018 şi are un termen de proiectare şi execuţie de 3 ani pentru toată centura (16,27 km de autostradă plus 14,54 km de drum naţional cu o bandă pe sens).

Segmentul DN2 Sud-DN2 Nord (care conţine A7) ar putea fi gata la finalul anului 2020, asta dacă se rezolvă la timp birocraţia (exproprieri, relocări utilităţi, arheologie), şi dacă antreprenorul va păstra constant ritmul de lucru.

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.