Ford B-Max, mai ieftin în România decât în alte ţări

Noul model, a cărui producţie de serie se pregăteşte la Craiova ,va ajunge pe piaţă în câteva luni, preţul său fiind mai mic pe piaţa românească decât pe cele de export.

Ford B-Max, mai ieftin în România decât în alte ţări Ford B-Max, mai ieftin în România decât în alte ţări

Potrivit lui Henrik Nenzen, directorul general al Companiei Naţionale de Vânzări Ford, citat de Mediafax, monovolumul, a cărui producţie de serie este în pregătiri, va debuta pe piaţă în doar câteva luni.

Maşina va fi propusă la un preţ mai mic în România, comparativ cu pieţele de export. Marea Britanie şi Spania sunt aşteptate să răspundă cel mai bine la noul model. Alături de acesta, uzina de la Craiova va demara şi producţia motorului EcoBoost de un litru.

Începând cu luna aprilie 2011, când Ford a demarat producţia de automobile Transit Connect în România, pe porţile uzinei craiovene au ieşit 17.105 automobile, dar producţia utilitarei a fost mutată în Valencia, pentru a-i face loc lui B-Max.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.