Ford Fiesta şi Focus vor primi anul viitor tehnologie mild hybrid

Noua gamă Ford vine cu tehnologie mild hibrid de 48 de volţi

Ford Fiesta şi Focus vor primi anul viitor tehnologie mild hybrid Ford Fiesta şi Focus vor primi anul viitor tehnologie mild hybrid

Noua gamă Ford vine cu tehnologie mild hibrid de 48 de volţi pentru modelele Fiesta şi Focus, precum şi o versiune electrificată pentru modelele Tourneo şi Transit.

Ford a anunţat că va introduce un sistem mild hibrid de 48 de volţi pentru hatchback-urile Fiesta şi Focus anul viitor. Sistemul este alcătuit dintr-un motor EcoBoost cu trei cilindri de 1,0 litri, un starter / generator cu curea şi un pachet de baterii litiu-ion de 48 de volţi.

Preşedintele Ford al diviziei europene, Steven Armstrong, a comentat: "Am făcut efort pentru a dezvolta motoare hibride uşoare pentru două dintre cele mai populare maşini ale noastre în ideea de a-i ajuta pe clienţi să nu plătească în plus, respectând în acelaşi timp cerinţele de fiabilitate precum şi filosofia Ford <<fun to drive>>”.

Transit şi Tourneo vor fi supuse, de asemenea, obiectivului de electrificare, primind un nou motor de diesel mild hibrid. Specificatiile complete vor fi anunţate.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.