Ford Focus RS - cerere mare

Deşi nu se cunosc multe despre Ford Focus RS, nici măcar preţul, mulţi au semnat deja actele pentru mult aşteptatul hot-hatch.

Ford Focus RS - cerere mare Ford Focus RS - cerere mare

Ford Focus RS se anunţă cel mai aşteptat Focus de mult timp încoace. "Ovalul albastru" nu a anunţat nici cifrele oficiale pentru 0-100 km/h şi deja mulţi doritori s-au aliniat la la coada showroom-urilor. Mai intereseant este faptul că preţul nu a fost încă stabilit oficial, deci cei care au semnat actele ar putea avea o surpriză în momentul în care cotaţia lui RS va fi făcută publică.

Conform publicaţiei Auto Telegraaf, deja 1.000 de unităţi au fost acontate de către clienţii entuziasmaţi. Un alt aspect este că 40% din comenzi au venit pentru culoarea Electric Green, cea ilustrată în imagine, şi nuanţa cu care Ford a rupt gura târgului la Salonul Auto de la Londra .

Isteria fanilor se leagă de cei 296 CP, obţinuţi din propulsorul de 2.5 litri turbo, valoare ce face din Focus RS cel mai puternic model cu tracţiune faţă. Deşi nu este anunţat oficial, se preconizează că RS va atinge prima sută de kilometri pe oră sub 6 secunde.

VEZI TOATE ANUNTURILE FORD

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.