Ford Transit Connect – primul model produs la Craiova

Autor: Cosmin Iordache 21 mart. 2008 Știri auto
Ford Transit Connect – primul model produs la Craiova

"Au fost foarte multe speculaţii, atât în România, cât şi în alte părţi, cu privire la primul autovehicul care se va construi aici. Permiteţi-mi să pun punct acestor speculaţii, anunţându-vă că, începând de anul viitor, vom produce aici în Craiova, mult-premiatul Transit Connect", a declarat John Fleming, citat de MEDIAFAX, înainte de ceremonia de semnare a contractului de preluare.

Modelul mult-aşteptat de clasă mică va apărea de abia la mijlocul anului 2010 şi va fi construit exclusiv la Uzina de la Craiova. Ford se pare că aplică, astfel, strategia Renault de dezvoltare regională a unui nou model. Şeful Ford a precizat că acesta nu va fi noua generaţie Ford Fiesta, dar nici nu a divulgat numele viitorului automobil asamblat la Craiova.

Modelul Transit Connect, singurul confirmat de britanic, mai este construit în Turcia la fabrica din Kocaeli.

Preşedintele nou-formatei entităţi, Ford România, va fi Dioni Campos, iar echipa managerială va mai conţine pe Angella Alexander, director resurse umane, şi Len Meany, director de operaţiuni financiare.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide