Ford Transit Connect - primul model produs la Craiova

Primul model produs de Ford la Craiova va fi un vehicul comercial uşor, Ford Transit Connect, acesta urmând să fie lansat în România la jumătatea anului 2009. Visele românilor de a avea Ford Fiesta made in Craiova vor fi, astfel, spulberate.

Ford Transit Connect - primul model produs la Craiova Ford Transit Connect - primul model produs la Craiova

"Au fost foarte multe speculaţii, atât în România, cât şi în alte părţi, cu privire la primul autovehicul care se va construi aici. Permiteţi-mi să pun punct acestor speculaţii, anunţându-vă că, începând de anul viitor, vom produce aici în Craiova, mult-premiatul Transit Connect", a declarat John Fleming, citat de MEDIAFAX, înainte de ceremonia de semnare a contractului de preluare.

Modelul mult-aşteptat de clasă mică va apărea de abia la mijlocul anului 2010 şi va fi construit exclusiv la Uzina de la Craiova. Ford se pare că aplică, astfel, strategia Renault de dezvoltare regională a unui nou model. Şeful Ford a precizat că acesta nu va fi noua generaţie Ford Fiesta, dar nici nu a divulgat numele viitorului automobil asamblat la Craiova.

Modelul Transit Connect, singurul confirmat de britanic, mai este construit în Turcia la fabrica din Kocaeli.

Preşedintele nou-formatei entităţi, Ford România, va fi Dioni Campos, iar echipa managerială va mai conţine pe Angella Alexander, director resurse umane, şi Len Meany, director de operaţiuni financiare.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.