Ford va avea un motor de un litru

Cei de la Ford au anunţat că au planuri să construiască cel mai mic motor din istoria constructorului şi anume, un motor de un litru.

Ford va avea un motor de un litru Ford va avea un motor de un litru

Noul motor va avea un volum de un litru şi trei pistoane, turbo compresor, şi injecţie directă, ceea ce face ca puterea dezvoltată să fie de aproximativ 120 CP şi cuplul motor de 152 Nm. Din păcate, performanţele pe care noul propulsor le va dezvolta nu sunt făcute public oficial. Date concrete despre parametrii noii unităţi vor fi dezvăluite la Salonul Auto de la Frankfurt 2011.

Propulsorul va fi disponibil pe absolut toate pieţele auto din lume, inclusiv America. Cel mai probabil, noul motor va echipa modelul Fiesta.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.