Geely CE Hatchback

Producătorii chinezi se pregătesc din plin pentru salonul local, fiind gata să lanseze numeroase modele, dintre care cel mai nou, Geely CE Hatchback va ataca direct clasa mică.

Geely CE Hatchback Geely CE Hatchback
Geely CE HatchbackGeely se numără printre primii producători din China ce au reușit să treacă de stadiul de "xeroxare" a mașinilor de succes mondiale și au început să vină cu creații proprii. După GT Concept și GE MPV, Geely aduce un nou concept ce va anunța un model de clasă mică, viitor concurent pentru Ford Fiesta, Mazda 2 sau Peugeot 207.

Deși cel mai probabil noul model nu va veni cu nimic nou, acesta va reprezenta un punct de plecare pentru viitoare generații Geely ce se vor bucura de mai mult succes. Asta pentru că producătorul chinez a mai făcut un pas spre intrarea în lumea bună a constructorilor auto.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.