Geely - Modele noi

În urmă cu mulţi ani, când japonezii au început să copieze modele de succes europene, la început prost şi urât, nimeni nu se aştepta ca aceştia să ajungă pe locul 1 în lume.

Geely - Modele noi Geely - Modele noi

Nu este nici un secret pentru nimeni că în ceea ce priveşte cel puţin designul, japonezii şi coreenii au avut serioase lacune în perioada lor de început şi au trebuit să se inspire din grădina europenilor. Iniţial criticaţi, au dus acest trend până aproape în prezent, însă au compensat printr-o creştere calitativă imensă cu fiecare generaţie, pentru ca acum să fie lideri în acest domeniu. Astăzi, o altă industrie auto porneşte de la zero, conform aceluiaşi plan de dezvoltare, fiind rândul chinezilor să copieze cele mai reuşite modele de maşini existente pe piaţă.

Geely este un producător din noul val, care s-a săturat să produca maşini ieftine, cu putere mică, destinate implicit ţărilor în curs de dezvoltare. Anul trecut au fost primii producători chinezi prezenţi la Salonul Auto de la Detroit, însă interesul scăzut i-a ambiţionat şi i-a trimis direct la planşa de desen, unde nu au făcut altceva decât să modifice, într-un program de editare grafică, alte modele ale concurenţei. Lexus IS350, BMW Seria 3 sau Audi A6 pot fi consideraţi concurentă, chiar dacă noile modele ale celor de la Geely seamănă perfect cu acestea. În cazul primului model, chinezii nu s-au obosit nici măcar să schimbe modelul de jante. Evident, multi vor râde la vederea acestor modele chinezeşti, însă nu trebuie să uităm că în acelaşi mod s-au lansat şi japonezii. Iar acum au ajuns să se bată de la egal la egal cu orice alt producător din lume.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.