Goodwood Festival of Speed

Există un loc pe planetă unde automobilul este sărbătorit aşa cum se cuvine. O sărbătoare găzduită de lordul Charles Henry Gordon-Lennox.

Ediţia din acest an a avut un oaspete de onoare, Alfa Romeo. Constructorul italian a avut privilegiul de a expune pe durat festivalului în faţa conacului de la Goodwood o sculptură care simbolizează trifoiul cu patru foi - Cloverleaf. Sculptura de asemenea mai conţine o Alfa Romeo 8C Competizione şi o Alfa P2 Grand Prix care a câştigat Campionatul mondial de Automobile din 1925.

Ediţia de anul acesta a consemnat lansarea mondială pentru McLaren MP4-12C, Jaguar XKR 75 şi Alfa Romeo TZ3 Corsa. Printre noutăţi mai enumerăm Ferrari 458 Italia, Spyker C-8 Airleron şi Veritas RS III. Principala atracţie a festivalului a fost şi va rămâne traseul sinuos de 1,68 km cu o diferenţă de nivel de 91,44 metri. Aproximativ 300 de modele au parcurs traseul în fiecare zi, şi sunt exemplare râvnite de orice colecţionar.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.