Greva spaniolilor afectează întreaga Europă

Nemulţumirile transportatorilor spanioli se traduc în încetarea producţiei a numerose fabrici de pe întregul continent, ce depindeau de diverse componente realizate în Spania.

Greva spaniolilor afectează întreaga Europă Greva spaniolilor afectează întreaga Europă
Ca urmare a globalizării şi a extinderii producţiei într-o gamă largă de ţări, este suficientă o grevă într-o singură ţară pentru a imobiliza o întreagă industrie continentală. Imposiblitatea livrării pieselor fabricate în Spania a dus la încetarea asamblării în numeroase fabrici ce aparţin unor producători precum Volkswagen, Audi, Ford sau Renault.

3000 de muncitori de la fabrica BMW din Oxfordshire din UK au fost trimişi temporar acasă pentru că din Spania nu au sosit transporturile de blocuri optice spate şi plăcuţe de frână. Astfel, 2000 de modele nu au putut fi asamblate, situaţii asemănătoare înregistrându-se peste tot în Europa. De aceea sunt aşteptate scăderi ale vânzărilor pentru lunile care vin, scăderi ce se vor amplifica pe măsură ce spaniolii vor continua protestul iar stocurile de materiale de siguranţă se vor epuiza. Nu este exclus să asistâm şi la probleme în livrările modelelor Dacia cu motoarele diesel, ce vin din Spania.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.