HERE Maps oferă informaţii din trafic în timp real pentru toată România

Here Maps, serviciul de hărţi şi navigaţie prin GPS oferit de Nokia, afişează acum date în timp real despre traficul din România. Avem detalii mai jos.

HERE Maps oferă informaţii din trafic în timp real pentru toată România HERE Maps oferă informaţii din trafic în timp real pentru toată România

Here Maps, aplicaţia de hărţi şi navigaţie prin GPS dezvoltată de Nokia pentru web, iOS, Android şi Windows Phone, oferă acum informaţii în timp real despre traficul din România, potrivit site-ului oficial al companiei de cartare.

Astfel, serviciul de hărţi de la Nokia se alătură aplicaţiilor Google Maps şi Waze, care ofereau deja date din trafic în România. Spre deosebire de Google Maps şi Waze, însă, Here Maps are avantajul unei baze imense de automobile care folosesc hărţi Nokia şi care trimit în mod anonim informaţii despre viteză, rută şi poziţie. Totodată, Here Maps se foloseşte de datele culese (tot anonim) de la utilizatorii aplicaţiilor Here disponibile gratuit pe Android, iOS şi Windows Phone. Un alt avantaj pe care îl are Here Maps în faţa celorlalte servicii este posibilitatea de a descărca offline hărţi pe dispozitivele mobile.

Captură de ecran din aplicaţia Here Drive+, disponibilă pe Windows Phone

Conform informaţiilor oficiale, datele din trafic oferite de Here sunt actualizate la fiecare 60 de secunde.

În total, Here Maps oferă informaţii din trafic pentru 50 de ţări din lumea întreagă.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.