Honda a prefigurat viitorul Civic la Salonul Auto de la New York

În timp ce în Europa reacţionează la noul Civic Type R, în SUA Honda îşi prefigurează a zecea generaţie Civic prin acest concept.

Honda a prefigurat viitorul Civic la Salonul Auto de la New York Honda a prefigurat viitorul Civic la Salonul Auto de la New York

Nu există informaţii tehnice relevante despre Civic Concept care să fie relevante pentru Europa, însă designul din imaginile de mai sus vorbesc cât o mie de cuvinte. Civic Concept prefigurează cea de-a zecea generaţie Civic şi noi nu putem acum să ne rugăm ca Honda să nu schimbe nimic în procesul de materializare pentru producţia în serie. Pentru că desingul acesta este, pur şi simplu, perfect. 

Noul Civic va fi produs în cinci versiuni - Sedan, Coupe, Si, hatchback şi Type R -, dintre care hatchbackul (atât normal, cât şi în versiune Type R) va ajunge cu siguranţă şi în Europa. Despre celelalte vom afla, cel mai probabil, la salonul auto de la Frankfurt, unde ne aşteptăm să fie prezentă şi frumuseţea asta. 

Civic va fi pus în vânzare în SUA în toamna acestui an şi va fi disponibil cu motorul VTEC Turbo de 1,5 litri, cuplat de puntea faţă printr-o cutie manuală cu şase trepte sau prin intermediul uneia automate cu convertor de cuplu.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.