Honda Accord pleacă din Europa

Descurajaţi de tendinţa pieţei europene în ceea ce priveşte clasa medie, japonezii retrag berlina Accord din Europa.

Honda Accord pleacă din Europa Honda Accord pleacă din Europa

Vânzările din primul trimestru din 2014 au cunoscut, pentru Honda Accord, o scădere de 26 de procente faţă de primul trimestru al anului anterior acestuia. Până la finalul anului, deficitul a fost de 19% - s-au vândut doar 3.453 de unităţi Accord în 2014. În toată Europa. 

Segmentul D european se concentrează din ce în ce mai mult pe mărcile premium, acestea cunoscând o creştere substanţială în vânzări. Leon Brannan, şef de divizie în Marea Britanie, a declarat că „efortul de a concura aici este copleşitor”. 

Gestul nu este unul disperat, ci mai degrabă o mişcare calculată. Prin reducerea costurilor şi prezenţa pe piaţă a modelelor CR-V şi, în viitor, HR-V, Honda se aşteaptă la o ameliorare a situaţiei vânzărilor pe plan european. 

În România, stocul de unităţi Accord va fi disponibil la toate reprezentanţele Honda până la finalul anului.

via Automotive News Europe

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.