Hummer H3 - rechemare în service

General Motors a luat decizia de a rechema în service 162.000 de modele Hummer H3 în urma unor probleme apărute la sistemul de prindere al prizei de aer de pe capotă.

Hummer H3 - rechemare în service Hummer H3 - rechemare în service

Rechemarea în service se aplică modelelor Hummer H3 produse între anii 2006 - 2010. Problema care poate să apară este la nivelul sistemului de prindere a prizei de aer de pe capotă, care într-un final, datorită vibraţiilor se poate rupe, iar aceasta poate să "zboare" în timpul rulajului.

Cei de la "National Highway Transportation Safety Administration" din SUA, sfătuiesc pe toţi posesorii de Hummer H3, fabricat în perioada 2006 - 2010 să verifice şi să urmărească apariţia eventualelor vibraţii ale prizei de aer. General Motors a precizat că reparaţia, adică aplicarea unui adeziv special, se va face fără nici o obligaţie financiară din partea posesorului maşinii.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.