Hyundai are un nou showroom

Firma Mega Motors, dealer Hyundai, şi Dab Auto Serv, companie autorizată să asigure service-ul mărcii, inaugurează, în sud-vestul Capitalei, un complex auto integrat, în urma unei investiţii de 5,5 milioane de euro.

Hyundai are un nou showroom Hyundai are un nou showroom

Complexul, amplasat în cartierul Vitan, zonă neacoperită până în prezent de reţeaua Hyundai din Bucuresţi, se întinde pe o suprafaţă totală de 5.000 de metri pătraţi şi include un showroom, un service şi un magazin cu piese de schimb şi accesorii.

Noul complex are 68 de angajaţi, din care 60 lucrează în atelierul de service şi opt în showroom. Mega Motors face parte din Grupul Ţiriac, iar în luna aprilie a anului trecut a început comercializarea autovehiculelor Hyundai în primul showroom situat în Focşani.

Dab Auto Serv a fost înfiinţată în anul 2000, iar începând cu luna iunie a acestui an firma a fost recunoscută ca furnizorul autorizat de service către importatorul Hyundai Auto România

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.