Hyundai H1 Transporter

Producătorul coreean penetrează piaţa europeană cu noul H1 Transporter, o utlitară medie destinată utilizării în mediul urban.

Hyundai H1 Transporter Hyundai H1 Transporter
Ultima generaţie a vehiculului comercial Hyundai a fost lansată de curând în Europa. Cu un design exterior complet revizuit, H1 este dotat cu un motor turbo diesel de 2,5 litri ce dezvoltă o putere de 170 CP şi are un consum mediu de 8,5 litri la fiecare sută de km.

Spaţiul interior are o lungime de 2,38 metri, o lăţime de 1,62 metri şi o înălţime de 1,35 metri. Accesul în interior se face prin intermediul a două uşi culisante în lateral sau unele normale situate în partea din spate. Pot fi transportate mărfuri cu o greutate totală de până la 1111 kg, acestea fiind despărţite de compartimentul şoferului prin intermediul unui perete din metal cu o mică fereastră în el.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.