Hyundai i10 - lansare România

Joi 17 aprilie, Hyundai România a lansat oficial pe piaţa românească noua citadină Hyundai i10, în cadrul unui eveniment care a pus accentul pe caracterul urban al maşinii.

Hyundai i10 - între 7.961 şi 9.210 euroDupă introducerea făcută de mai mulţi oficiali, printre care şi ambasadorul Coreei de Sud, micul Hyundai i10 şi-a făcut intrarea în scenă într-un mod inedit, acompaniat de o trupă de acrobaţi "street-style", care au accentuat caracterul urban şi dinamic al maşinii.

Hyundai i10 - lansare RomâniaOferit pentru un preţ de pornire de 7.961 euro cu TVA, Hyundai i10 beneficiază de o motorizare de 1,1 litri şi 67 CP, consumul mediu se cifrîndu-se la 5,0 litri/100 km, iar emisiile de CO2 sunt de 119 g/km (motorul fiind compatibil cu normele Euro4). Echiparea de bază cuprinde dublu airbag frontal, ABS, sistem audio cu MP3 sau servodirecţie asistată electric, iar cea de top (Premium, 9.210 euro cu TVA) plusează cu geamuri electrice faţă-spate, aer condiţionat manual, jante 14" din aliaj sau proiectoare de ceaţă.

Obiectivul oficialilor Hyundai România este locul întâi în segmentul mini pe piaţa noastră, Hyundai i10 urmând a intra în concurenţă atât cu "vărul" KIA Picanto, cât şi cu Fiat Panda, tripleta Citroen C1 - Peugeot 107 - Toyota Aygo sau viitoarele Opel Agila şi Suzuki Splash.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.