Hyundai lansează un pick-up bazat pe modelul Santa Cruz

Hyundai pick-up

Hyundai lansează un pick-up bazat pe modelul Santa Cruz Hyundai lansează un pick-up bazat pe modelul Santa Cruz

Un oficial Hyundai a anunţat că marca coreeană va lansa un pick-up bazat pe conceptul Santa Cruz 2015 "cât mai curând posibil", cu o versiune Kia aşteptată la puţin timp după asta. 

Grupul coreean de autoturisme vrea să intre pe piaţa camionetelor, care este deosebit de profitabilă pe piaţa din SUA. Însă accentul tot mai mare pe electrificare a întârziat lansarea modelelor mai devreme. 

Publicaţia Autocar a vorbit cu Luc Donckerwolke, responsabil de departamentul de proiectare la Hyundai Motor Group, care a spus: "Aţi văzut pick-up-ul Santa Cruz la Salonul Auto de la Detroit din 2015, asta arată că maşina este în curs de dezvoltare la Hyundai".

Când a fost întrebat cât de curând va veni, Donckerwolke a spus "Cât mai curând posibil. Partea de proiectare este terminată, iar procesul de punere în producţie este acum în curs de desfăşurare". 

Cu noul pickup, Hyundai va viza piaţa americană a camionetelor, dominată de modele precum Ford Ranger şi Toyota Tacoma.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.