Iată un Lexus RC F Coupé care-ţi luminează bătăile inimii [VIDEO]

Japonezii de la Lexus nu se mai opresc din a ne arăta chestii foarte cool. Foarte bine!

Iată un Lexus RC F Coupé care-ţi luminează bătăile inimii [VIDEO] Iată un Lexus RC F Coupé care-ţi luminează bătăile inimii [VIDEO]

Bine ai venit în universul Lexus, acolo unde joaca cu tehnologia reprezintă activitatea principală. În cazul în care n-ai mai dat pe Internet în ultimul timp, dă-ne voie să-ţi aducem la cunoştinţă că Lexus a creat o placă plutitoare funcţională. Da, exact. Un hoverboard.

Se pare că a fost doar încălzirea. Lexus Australia tocmai a prezentat un RC F Coupé îmbrăcat într-o vopsea specială, electro-luminescentă, care „pulsează” în ton cu bătăile inimii şoferului. E greu de spus ce aplicaţii reale ar avea această găselniţă tehnologică. Însă este la fel de greu să spui răspicat că este o prostie şi că nu ţi-ai dori aşa ceva pe maşina ta.

Lexus, în ceea ce ţine de factorul cool, eşti momentan Rege.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.