Încep asfaltările de toamnă în Bucureşti. Unde va fi afectat traficul?

Primăria Capitalei a anunţat demararea unui amplu program de asfaltări în perioada următoare. Nu mai puţin de 165 de străzi din Bucureşti vor fi afectate. Iată care sunt acestea.

Încep asfaltările de toamnă în Bucureşti. Unde va fi afectat traficul? Încep asfaltările de toamnă în Bucureşti. Unde va fi afectat traficul?

Primăria Capitalei, prin Administraţia Străzilor, efectuează, în această perioadă, reparaţii pe 165 de străzi, anunţă Biroul de presă al Primăriei Municipiului Bucureşti, prin intermediul unui comunicat de presă remis Mediafax.

Astfel, se derulează lucrări de plombări şi reparaţii străzi/trotuare pe 165 de străzi aflate în administrare, după cum urmează:

Sectorul 1 - 56 străzi;
Sectorul 2 - 39 străzi;
Sectorul 3 - 34 străzi;
Sectorul 4 - 6 străzi;
Sectorul 5 - 18 străzi;
Sectorul 6 - 12 străzi.

De asemenea, în prezent sunt în desfăşurare lucrări de reparaţii extinse pe străzile: Teiuş, Vatra Luminoasă, Bucureşti Noi, zona Unirii, iar în perioada imediat următoare se vor executa lucrări extinse de reparaţii pe străzile Popa Nan, Sos. Chitila, sos. Nordului şi se vor amenaja 64 de locuri de parcare în spic, de utilitate publică, pe Calea 13 Septembrie.

Astfel, între str. Mihai Cioranu şi sos. Panduri se vor construi 32 de locuri de parcare, iar între str. Ion Popescu Gopo şi bd. Tudor Vladimirescu alte 32.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.