Încercare eşuată de fugă de la locul accidentului

Uneori, soarta poate fi extrem de crudă. De exemplu, număraţi câte maşini a lovit şoferul din acest video, în încercarea eşuată de a fugi de la locul accidentului!

Ce bine că există camerele de supraveghere de la benzinării - pentru că astfel sunt surprinse tot felul de situaţii inedite, de la idioate la comice, despre care putem spune că "bat filmul", nu-i aşa?

Este şi cazul de faţă, în care un şofer reacţionează, de la început până la sfârşit, pur şi simplu... bezmetic. Ca să nu vă pierdeţi răbdarea, vedeţi şirul evenimentelor începând de la secunda 0:50.

Şi pe urmă spuneţi-ne dacă aţi văzut vreun şofer mai prost decât acesta?!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.