Incredibil: 64 de copii într-o dubă!

Numai în China se putea întâmpla aşa ceva: Poliţia a prins 64 de copii înghesuiţi într-o singură dubă.

Poliţia chineză, atunci când nu lipeşte sigle de Honda CR-V pe Mercedes-Benz ML Class, se ocupă şi de controale în trafic. Astfel, o dubă de 8 locuri, care circula nestingherită printr-un oraş chinezesc de provincie, a atras atenţia, din cauza celor nu mai puţin de 66 de pasageri care o "populau", dintre care 64 erau copii.

Şoferul maşinii a înlocuit scaunele din spate cu şase băncuţe, pentru ca astfel în spaţiul cargo să încapă cât mai mulţi "locuitori".

Aşa cum era de aşteptat, numărul chinezilor care îşi mai pot folosi permisul de conducere a scăcut cu unul, iar poliţiştii au promis să-l pedepsească exemplar pe şoferul dubei. Indiferent de ce înseamnă asta, în realitate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.