Infiniti FX Sebastian Vettel intră în producţie

Cel mai radical crossover sport Infiniti, inspirat din lumea Formulei 1, va ajunge pe piaţă, cu promisiunea unei viteze maxime de 300 km/h.

Infiniti FX Sebastian Vettel intră în producţie Infiniti FX Sebastian Vettel intră în producţie

Japonezii de la Infiniti confirmă startul producţiei pentru conceptul Infiniti FX, proiectat şi construit în onoarea dublului campion mondial de Formula 1, Sebastian Vettel, vedeta mărcii Infiniti la Salonului Auto Frankfurt 2011.

Versiunea Sebastian Vettel a modelului FX cuprinde echipări suplimentare din punct de vedere al designului, tehnologiei şi aerodinamicii, inspirate de campionul Red Bull Racing şi ambasadorul global al mărcii Infiniti. Motorul V8 de 5,0 litri a fost modificat pentru a furniza 420 de cai putere, iar pachetului aerodinamic a fost dezvoltat de Infiniti în colaborare cu echipa de Formula 1Red Bull Racing.

Astfel, Infiniti FX Sebastian Vettel atinge 300 km/h, fiind conceput pentru a fi cel mai exclusivist crossover sport disponibil la ora actuală pe piaţă. Acesta prefigurează o serie de maşini de performanţă de la Infiniti, menite a reprezenta o replică adusă teutonilor ca AMG, sau BMW M. Deocamdată, Infiniti nu a făcut publice detaliile privind numărul de exemplare produse şi preţurile lui FX Sebastian Vettel.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.