Infiniti FX Sebastian Vettel intră în producţie

Autor: Gabriel Grosoiu 19 oct. 2011 Știri auto

Japonezii de la Infiniti confirmă startul producţiei pentru conceptul Infiniti FX, proiectat şi construit în onoarea dublului campion mondial de Formula 1, Sebastian Vettel, vedeta mărcii Infiniti la Salonului Auto Frankfurt 2011.

Versiunea Sebastian Vettel a modelului FX cuprinde echipări suplimentare din punct de vedere al designului, tehnologiei şi aerodinamicii, inspirate de campionul Red Bull Racing şi ambasadorul global al mărcii Infiniti. Motorul V8 de 5,0 litri a fost modificat pentru a furniza 420 de cai putere, iar pachetului aerodinamic a fost dezvoltat de Infiniti în colaborare cu echipa de Formula 1Red Bull Racing.

Astfel, Infiniti FX Sebastian Vettel atinge 300 km/h, fiind conceput pentru a fi cel mai exclusivist crossover sport disponibil la ora actuală pe piaţă. Acesta prefigurează o serie de maşini de performanţă de la Infiniti, menite a reprezenta o replică adusă teutonilor ca AMG, sau BMW M. Deocamdată, Infiniti nu a făcut publice detaliile privind numărul de exemplare produse şi preţurile lui FX Sebastian Vettel.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide