Înfruntarea murdăriţilor: Ariel Nomad vs. o motocicletă Suzuki [VIDEO]

Ariel Nomad este, în cazul în care nu ştiai, fratele mai înalt şi mai pregătit pentru off-road al lui Ariel Atom. Aşa că băieţii de la Drive l-au pus faţă în faţă cu o motocicletă Suzuki de motocross.

Înfruntarea murdăriţilor: Ariel Nomad vs. o motocicletă Suzuki [VIDEO] Înfruntarea murdăriţilor: Ariel Nomad vs. o motocicletă Suzuki [VIDEO]

Ariel Nomad e un vehicul extrem de intresant, gândit pentru distracţie totală pe orice fel de drum. Are un motor Honda de 2,4 litri care dezvoltă 240 CP, tracţiune spate şi o suspensie deşteaptă care, teoretic, nu se va comprima complet niciodată. Nu e ieftin, asta e clar, preţurile începând pe la 30.000 de lire sterline, însă pare a fi unul dintre cele mai distractive vehicule ale momentului.

Dar există o variantă şi mai bună, după cum ne explică băieţii de la Drive, care s-au dus pe un traseu de macadam cu Nomadul şi o motocicletă de motocross Suzuki. Rezultatul, în videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.