Instant karma: Un bărbat este lovit peste faţă de cărămida cu care voia să spargă geamul unei maşini – VIDEO

Autor: Cristian Agatie 14 oct. 2019 Știri auto
Instant karma: Un bărbat este lovit peste faţă de cărămida cu care voia să spargă geamul unei maşini – VIDEO

Un bărbat din Marea Britanie a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce încearcă să spargă geamul unei maşini parcate. Acesta ridică o cărămidă de pe jos şi o aruncă în geamul lateral al maşinii, un Renault Kangoo parcat în faţa unei curţi.

Spre surprinderea lui (şi a altora) geamul nu se sparge, iar cărămida ricoşează din geam şi este propulsată direct în faţa bărbatului. Hoţul pare lovit destul de puternic, având nevoie de secunde bune pentru a-şi reveni. Inexplicabil, reacţia lui este să ia din nou cărămidă şi să o arunce peste gard, după care se întoarce şi pleacă.

Poliţiştii l-au prins pe autor, pe baza imaginilor filmate de camera de supraveghere. Cât despre proprietarul maşinii, acesta nu a avut nicio idee despre întâmplare, până în momentul în care i-a bătut poliţia la uşă.

Poliţia din Durham a anunţat că agenţii au fost chemaţi să intervină la un caz de furt dintr-un magazin din zonă. În timp ce se îndreptau spre acel loc, au fost anunţaţi şi de tentativa de furt asupra maşinii. Un bărbat de 40 de ani a fost arestat în acest caz.

Potrivit proprietarului maşinii, aceasta nu a avut prea mult de suferit: „doar câteva zgârieturi pe geam şi pe uşă”. Imaginile, în schimb, l-au distrat copios pe britanic. „Nu ştiu de a ales maşina mea, probabil ştia că sunt în scaun cu rotile şi credea că sunt o ţintă uşoară”, a adăugat acesta.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide