Jeep Grand Cherokee 2008

Americanii au cam pierdut bătălia luxului cu europenii, automobilele de peste Ocean având o calitate a interioarelor mult sub ceea ce oferă produsele din Europa. De aceea, Jeep aruncă în luptă toate armele menite să crească confortul la bord şi anunţă: " Am lansat cel mai luxos Jeep construit vreodată"

Jeep Grand Cherokee 2008 Jeep Grand Cherokee 2008
Jeep Grand Cherokee 2008Pentru a face faţă concurenţei acerbe, venite din partea unor modele mai metrosexuale, cum ar fi Audi Q7 sau Mercedes ML, bărbătescul Jeep Grand Cherokee vine, în 2008, poleit cu multe elemente de confort, nemaivăzute pe un model din portofoliul mărcii americane, după cum spune chiar constructorul.

Pentru a ajunge la acelaşi nivel de somptuozitate cu al omologilor germani, Jeep Grand Cherokee, în varianta 2008, propune cu o listă de dotări kilometrică. Sistemul MyGiG este probabil cel mai atractiv element pus la disopziţie de constructorul american, fiind compatibil Bluetooth, suportând formatul MP3 şi având integrat un DVD Player, în tandem cu un hard de 20 GB.

Jeep Grand Cherokee 2008Nu doar componenta recreativă a devenit mai tentantă, ci şi calitatea materialelor, uşor deficitară pentru automobilele americane în general, se clasează într-o clasă superioară, după cum declară Jeep. Materialele de la bord au devenit mai moi şi s-au diversificat, există tonalităţi multiple şi instrumentele au o nouă paletă coloristică.

Şi exteriorul este sensibil retuşat şi se va introduce o linie nouă, denumită S-Limited, ce împrumută multe elemente de design de la versiunea SRT-8, cum ar fi jantele pe 18 inchi, grila şi elementele colorate de caroserie.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.