Ken Block îşi prezintă Hoonicornul şi vorbeşte mai mult decât glisează. Video ciudat...

Părintele Gymkhana povesteşte despre noua sa jucărie - şi despre cum a ajuns să facă ceea ce face - înainte de a da peste cap simţurile unui jurnalist.

Ken Block îşi prezintă Hoonicornul şi vorbeşte mai mult decât glisează. Video ciudat... Ken Block îşi prezintă Hoonicornul şi vorbeşte mai mult decât glisează. Video ciudat...

Ken Block a fost invitat de către cei de la Autocar la o discuţie despre drift. Pentru că, dacă nici Ken Block, cel care a inventat termenul Gymkhana şi care ne-a rupt mandibulele cu clipurile sale - nu ştie chestii despre drift, atunci nimeni nu ştie nimic despre sportul acesta. (dacă vrei să spui ceva aici despre Initial D, ştiu, ştiu, ştiu...)

Aşadar, avem parte de un clip în care Ken Block vorbeşte în loc să topească anvelopele Hoonicornului său? Nu te dezumfla, normal că îşi pune căluţul la joacă! Dar nu ţi-aş recomanda să sari peste partea în care vorbeşte despre el, pentru că sunt rare momentele în care Ken Block se destăinuie. Profită de unul dintre ele.

Cât despre monstruozitatea numită Hoonicorn, abia aşteptăm s-o testăm în următorul Need For Speed. Ura!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.