Kia KND-4 Concept

Producătorul corean doreşte să intre pe piaţa SUV-urilor mari, pregătindu-se cu un concept interesant.

Kia KND-4 Concept Kia KND-4 Concept

KND-4 a fost prezentat la Salonul Auto de la Seoul, departe de ochii lumii aţintiţi zilele acestea la un alt eveniment automobilistic, Salonul Auto de la New York. Noua creaţie a celor de la centrul Kia Namyang inaugurează un curent de design pe care noile modele Kia se vor baza în viitor. La prima privire, KND-4 se distinge prin formele rotunde, blocurile optice cu LED-uri inteligente şi jantele imense de 20 de inch.

În ciuda aspectului sportiv, agresiv chiar, conceptul prezintă unghiuri de atac suficient de bune pentru a pune la respect multe off-roaduri cu pretenţii. Capacităţile în teren accidentat sunt sugerate şi de protecţiile de aluminiu, vizibile în extremităţile caroseriei. Interiorul este dominat de numeroase LED-uri şi de o lumina ambiantă inteligent realizată. KND-4 dispune de asemenea şi de ultimele generaţii Blu-ray şi Bluetooth. Sub capotă, un motor diesel de 2,2 litri pune în mişcare toate cele patru roţi, sistemul Active Torque Transfer îmbunătăţind comportamentul în teren dificil.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.