Kia Optima SX Limited - maşina inspirată de Batman

Arată ca un batmobil, dar este o maşină obişnuită pe care cei de la Kia Motors America împreună cu DC Entertainment au transformat-o radical utilizând elemente stilistice specifice supereroului din benzile desenate.

Kia Optima SX Limited - maşina inspirată de Batman Kia Optima SX Limited - maşina inspirată de Batman

Colaborarea dintre Kia Motors America, DC Entertainment şi revista RIDES a dat naştere unui vehicul special, inspirat din benzile desenate cu Batman şi având ca platformă modelul Optima al celor de la Kia. Maşina urmează a fi expusă la Time Warner Center iar organizatorii proiectului şi-au propus ca modelul să devină un reprezentat al forţelor binelui şi în felul acesta să ajute la promovarea campaniei de donaţii "We Can Be Heroes" demarată cu scopul combaterii foametei din Africa.

Tripleta care a lucrat la modificarea maşinii a venit cu elemente specifice omului-liliac, pe care le-au imprimat pe Kia Optima. Astfel, sud-coreeana a primit o vospea mată de culoare neagră la exterior, un sistem de suspensii ce îi oferă o gardă joasă la sol şi discuri masive de frână de la Ksport. Mai mult, maşina a fost dotată cu un set de jante negre de 20 inci iar kitul de caroserie "musculos" promite să bage spaima în răufăcători. Simbolul Batman poate fi regăsit fie imprimat pe lateralele maşinii, fie pe grila frontală sau chiar la nivelul farurilor, ca o replică la scară mică a celebrului bat-signal.

La interior domină tapiţeria din piele neagră, decorată cu elemente de piele întoarsă şi cusături de culoare galbenă, acestea asortându-se cu luminile cu neon de aceeaşi culoare instalate sub vehicul.

CE CREDEŢI CĂ I SE POTRIVEŞTE MAI BINE LUI BATMAN, KIA OPTIMA SAU BATMOBILUL?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.