Lista de maşini din noul Need For Speed a primit un update substanţial

Chiar dacă noul Need For Speed va ajunge mai târziu pe PC-urile noastre, măcar ştim că va merita aşteptarea. Iată ce noutăţi au apărut în parcul de maşini Need For Speed.

Probabil că ai auzit deja veştile proaste - în cazul în care nu, am să-ţi fac un update scurt: dacă ai PC, nu vei juca Need For Speed în această toamnă, pentru că a fost amânat. Cei de la Ghost Games - studioul care se ocupă de dezvoltarea următorului arcade din seria Need For Speed, au motivat gestul explicând că mai au nevoie de timp pentru a „creşte nivelul graficii pe care să o redăm pe PC”. Totodată, au menţionat că vor „include updateurile de conţinut care vor fi făcute pe consolă până în acel moment, făcându-le disponibile pentru jucătorii pe PC încă din prima zi a lansării”. Jocul Need For Speed a fost amânat pentru PC până în „primăvara lui 2016”. Acum poţi să adaugi şi acest lucru celor şapte deja ştiute despre viitorul Need For Speed.

Deja ai un motiv serios să fii invidios pe jucătorii de consolă, ştim. Dar îţi mai dăm noi încă opt, venite direct de la creatorul jocului: lista de maşini care vor apărea în următorul Need For Speed a fost reîmprospătată şi are feţe noi.

Până în prezent, ştiai de următoarele: 

BMW M3 E46

BMW M3 E30

BMW M4

Ford Mustang GT

Ford Mustang (1965)

 

Lamborghini Huracán LP 610-4

Lamborghini Diablo SV

Mazda RX7 Spirit R

Mitsubishi Evo MR

Nissan 180sx Type-X

Nissan Silvia Spec-R

Nissan Skyline GTR 1971

Porsche 911 Carrera RSR 2.8

Porsche 911 GT3 RS

Subaru BRZ 

Pe lângă acestea prezentate în imaginile de mai sus, lista conţine şi Toyota Supra SZ-R şi Honda S2000. Celor 17 frumoase exemplare li se alătură următoarele:

Dodge SRT Viper

Mazda MX-5 (1996)

Mercedes-AMG GT

Nissan Fairlady 240ZG

Lotus Exige S

Nissan GT-R 35

Lamborghini Aventador LP 700-4

Subaru Impreza WRX STI

Nissan GT-R 35 V-Spec 1999

Ford Focus RS

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.